Bonus

Mandagens Bonus fra gruppespillet til EM 2020…

Også dagens 2 og sidste anbefaling er fra gruppespillet i EM kvalen til næste sommers slutrunde. Her vil 3 af kampene blive spillet i Danmark og kvalificere Danmark til netop EM, vil de skulle spille på hjemmebane i gruppespillet. Men denne anbefaling omhandler ikke Danmarks gruppe.

Polen – Østrig = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få Bonus flere X…

Polen topper stadig gruppe G med 12 point efter 5 kampe. De havde dog udfordringer i seneste runde, da de tabte på udebane til et velpilende slovensk mandskab. Så her endte det med et nederlag på 0-2.

Polen er da også en kende bedre hjemme end ude og senest smadrede de Israel med hele 4-0, foran hjemmepublikum. Vi tror dog ikke på en lige så stor sejr i dag, men en sejr ender det og sikkert også til rent mål.

*

Østrig skuffede i deres seneste kamp hjemme foran egne fans, ved kun at spille remis mod Nordmakedonien. Dem havde de ellers slået på udebane med hele 4-1, så det var lidt af en bet.

De har scoret 13 mål i deres 5 kampe, men de 10 mål er hentet i 2 kampe, da de også vandt med hele 6-0 over Letland. Så det er kun mod de lettere hold, de evner at score.

I det første møde med Polen på hjemmebane tabte Østrig da også med 0-1 og vi forventer på ingen måde, at de løfter deres niveau på udebane. Det ender sikkert med et nederlag på et par mål.

Polen – Østrig = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få Bonus flere X…

To Top