Nyhed

Mandagens Bonus fra Frankrigs næstbedste række…

Så tager vi lige et kig på den franske Ligue 2, hvor det er 2 jævnbyrdige mandskaber der her tørner sammen, som ligger hhv. nr. 7 og nr. 9. Men formen taler helt klart til gæsterne s fordel – som så meget andet.

Le Havre – Guingamp = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor Du får dagens absolut højeste Bonus og lidt Xtra…

Le Havre har det svært og har efterhånden glemt hvordan det føles at vinde en fodboldkamp. Vi skal hele 10 kampe tilbage, til slutningen af August, siden de senest har gået fra banen som sejrherre. 

De har så været dygtige til at spille mange kampe remis og det holder dem inde i tabellen, for 1 point er trods alt bedre end 0. Men selvom de er dygtige til at dele point, så har formen også haft en kurs nedad i lang tid.

I dag kommer der et både dygtigt og formstærkt hold på besøg og med tanke på, at de stort set aldrig vinder – så finder vi det meget nærliggende at tro på at de højest får 1 point.

*

Guingamp er ikke flyvende, men inde i en jævn god periode. De taber til de bedste og henter point fra stort set alle de øvrige. Det gælder også på udebane, hvor de kun har tabt 2 ud af deres 6 første udekampe.

Scoreren hedder endda 9-8, så de har et koncept der har en hvis styrke på udebane. Guingamp spiller ikke lige så meget remis, men har dog alligevel endt med at dele point 5 gange, efter 15 runder. 

Det ligner i vores optik et sikker “X” og vil det ende med en vinder, så er vi ikke i tvivl om, at det bliver gæsterne fra Guimgamp. Vi vil dog ikke satse på krydset alene og har derfor spillet på “Dobbelt-Chancen”, til et OK odds.

Le Havre – Guingamp = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor Du får dagens absolut højeste Bonus og lidt Xtra…

To Top