Nyhed

Mandagens “Bonus” fra England…

Mandagens sidste anbefaling fra redaktionen på BettingNews er hentet i den næstbedste engelske række Championship, hvor det er en Play Offs kamp, med oprykning til Premier League som endemål – dette er semifinalen.

Fulham – Derby = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Fulham tabte med en enkelt pind i det første af 2 opgør i semifinalerne, med et godkendt resultat på 0-1. Da Fulham er et udpræget hjemmehold, som et af de bedste i ligaen.

Kun 1 nederlag i de seneste 15 hjemmekampe siger en hel del om styrken hjemme på Craven Cottage i London. Så vi er helt fortrøstningsfulde omkring at Fulham ender i finalen, da både form, spillested og mandskab helt klart er i Fulhams favør.

*

Derby har gjort det godt i denne sæson, men også de er en hel del bedre hjemme end ude. Det afspejles blandt andet i, at de kun har 2 sejre på fremmed græs, i deres 10 seneste udekampe.

Det er især i defensiven det halter på fremmed græs. Her lukker de simpelthen for mange mål ind. I dag kan de spille lidt henholdende, men når Fulham har scoret det første mål vil det blive en mere ordinær kamp og den vinder Fulham over de 90 minutter.

Fulham – Derby = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top