Nyhed

Mandagens “Bonus” fra Eksperterne…

Der er ikke blevet festet meget i England, når det kommer til de professionelle spillere, for med kampdag allerede den første dag i det nye år, er det højst et enkelt glas champus, der er blevet skålet i.

Vi har til dagens “Bonus” været et smut nede i den engelske League Two og hentet dette spil fra et opgør, hvor vi på redaktionen synes at Bookmakerne har været dejligt rundhåndede.

Coventry – Chesterfield = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får op til kr. 2000,- i Bonus…

Coventry er måske ikke i den bedste form, men er i dette opgør hjemme på Ricoh Arena, hvor de trods alt er en vanskelig størrelse at have med at gøre. De har trods alt kun tabt 3 opgør ud af 12 af slagsen foran egne fans.

Men de er dog med fremme på en 7. plads, som er den sidste af de sjove pladser, men de skal forbedre deres form en del mere på udebane især, hvis de skal fastholde denne placering som et minimum.

Det er vi så ganske overbeviste om, at de gør i dag, med tanke på gæsterne s form og formåen. Så vi er helt trygge ved at spille på en hjemmesejr på Ricoh Arena til Coventry.

*

Chesterfield ligger næstsidst i League two og har dette til trods en vigende form i den forkerte retning. Kun 5 sejre i 24 kampe er det blevet til og kun 1 af dem har været på fremmed græs.

Formen er blandt ligaens dårligste og vi kan ikke rigtigt se hvordan de skulle kunne forbedre sig, især med tanke på hvor kort tid der er mellem kampene i denne periode. Vi er overbeviste om et nederlag til gæster fra Chesterfield.

Coventry – Chesterfield = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får op til kr. 2000,- i Bonus…

To Top