Nyhed

Mandagens Bonus fra den næst bedste franske liga…

Ikke fordi vi har fundet en kamp der passer til vejret – gå og trist – men fordi at selv en kamp man ikke selv gider at se, kan give guld på kistebunden. Så det er Ligue 2, som kun er det næst bedste niveau i Frankrig.

Lens – Chateauroux = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som NY kunde…

Lens havde en langt bedre start i sidste sæson, men faldt så sammen ved juletid. I denne virker det allerede som om det er blevet jul, for resultaterne har været utroligt svingende.

Men det er hjemme man skal få troen på dem og især når de møder de mindre hold eller de hold hvis form er i ubalance. Så efter 6 kampe, med 2X remis, 2X nederlag og 2 sejre – så har vi fået troen tilbage på dette mandskab i dag.

*

Chateauroux er en tand ringere end hjemmeholdet i denne periode af sæsonen. Her er det kun blevet til 2 sølle point og en score på 0-8. Det er alt andet lige svært at vinde en fodboldkamp, hvis man ikke kan score mål – og nu har de haft 6 chancer!

Hjemme har de kun lukket 2 mål ind, så det er på udebane de har lukket 6 ind. De fik sig dog tiltusket det ene point i sidste udekamp, efter 0-0, men hvis de ikke score i dag, så taber de med mindst 2 mål.

Lens – Chateauroux = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som NY kunde…

To Top