Nyhed

Mandagens Bonus fra den italienske Premiererunde…

Det hele startede i denne weekend med de rigtige turneringskampe i Italien, og det var både Serie A og B der lagde fra land. Vi har fundet en kamp mellem en nedrykker fra Serie A og en oprykker fra Serie C. Vi er ret sikre på at der er stor niveau forskel.

Pordenone – Frosinone = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor jeg IKKE skal bruge NemID når jeg spiller…

Pordenone havde stor succes i seneste sæson og er derfor tilbage i det næstbedste selskab, som Serie B er i Italien. Der er dog ikke rigtigt kommet noget til der skulle forstærke holdet radikalt, så de vil få en vanskelig sæson.

Det viste Pordeone også i pokalen, hvor de røg ud til et Serie C mandskab hjemme, med resultatet 1-2. I dag får de besøg af et hold der har langt flere kvaliteter og langt mere fart i spillet. Vi tror ikke på oprykkerne i dag, uanset hvor meget selvtillid den oprykning har givet dem.

*

Frosinone er modsat nedrykkere, men har kun sagt farvel til en spiller og er dermed på samme styrke som da de spillede i Serie A i sidste sæson. Man har valgt at satse økonomisk og tro på en hurtig tilbagevenden til den bedste række.

De har da også vist i pokalen at de er på plads til sæsonstart, efter at have knust begge deres modstandere i Pokalen med samlet 9-1. Det bliver selvfølgelig ikke en walk-over, men det bliver helt sikkert en sejr, efter redaktionens opfattelse.

Pordenone – Frosinone = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor jeg IKKE skal bruge NemID når jeg spiller…

To Top