Nyhed

Mandagens Bonus fra den danske Superliga…

Superligaen er blevet opdelt i flere grupper og dette opgør er hentet i den ene af de 2 nedryknings grupper. Det ser dog ud til, at dagens hjemmehold allerede er rykket – hvis man da ikke lige tror på mirakler.

Silkeborg – OB = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Silkeborg har 6 kampe at ændre positionen som gruppens sidste til en bedre placering. Det vil 18 point. Men først skal de indhente nr. 4 i gruppen, som ligger 11 point foran inden første runde i nedryknings spillet. Det tror vi bare ikke på kan lade sig gøre.

Men de skal selvfølgelig gå efter en sejr, men der er langt mellem snapsene. De har dog vundet en træningskamp over nr. 1 fra 1. Division Vejle, men dagens gæster har et langt bedre niveau. Motivationen må dog være helt i bund og det er svært at tro at de kan hive sig selv op. 

*

OB topper gruppen før første runde og den motivation tager de helt sikkert videre i forhåbning om, at det i den sidste ende kan give en Play-Offs kamp om at komme med i EL. Men de har dog Lyngby ligende med kun 1 point lige efter sig, så der er ikke plads til fejl eller pointtab.

Selv om OB ikke er helt oppe og ringe på udebane, har de dog en rimelig god statistik. De tabte senest til AGF ude, men de har også en god form. Ellers har de ikke tabt i 2020 på udebane, men fået point hos både Randers i SønderjyskE. Senest de var på besøg i efteråret hentede OB alle 3 point.

Silkeborg – OB = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top