Nyhed

Mandagens “Bonus” anbefaling på BN…

Dagens “Bonus” anbefaling er hentet i den næstbedste liga i Frankrig, som i daglig tale tale benævnes som Ligue 2. En liga der tit og ofte spiller deres kampe på andre dage end landets bedste række Ligue 1.

Reims – Brest = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får Dansk Service og maser af Tilbud…

Reims er indtager efter en ganske god start på den nye sæson en en 3. plads med 12 point efter 5 runder, hvilket kun er er 2 point mindre end fører holdet.

Reims har spillet 2 hjemmekampe hvor begge er vundet uden at de selv har lukket mål ind og de har en hjemmebane målscore på 5:0 og er det eneste hold der ikke har lukket mål ind på hjemmebane endnu.

Deres gode form gælder også på udebane hvor de har hentet 6 point på 3 kampe og har en målscore på 3:2. Idag har de fordel af hjemmebane og her tror vi ikke at dagens modstander vil være i stand til at stoppe Reims gode stime.

*

Brest kan mange nok huske fra sidste sæson hvor de bare buldrede der udaf i starten af sæson og bare vandt og vandt og på et tidspunkt var 12 point foran nr. 2. De kunne bare ikke holde momentum og glippede på trods af det store point forspring ved vinterpausen, oprykning til ligue 1.

I år er de startet i samme tempo som de sluttede i i sidste sæson og har kun hentet 7 point efter 5 runder. deres samlede målscore på 9:8 er langt fra ligeså god som sidste sæson hvor de stort set ikke lukkede mål ind i den første halvdel af sæsonen.

På udebane har de spillet 2 kampe og hentet 3 point og har en målscore på 5:4. Brest befinder sig i en dal lige nu og skal arbejde sig op og selvom de tog et godt skridt i deres sidste udebanekamp, er Remis simpelthen for godt kørende efter vores mening til at Brest får noget med hjem idag.

Reims – Brest = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får Dansk Service og maser af Tilbud…

To Top