Nyhed

Mandagens “Bonus” anbefaling på BN…

Dages “Bonus” er hentet i en af de lidt lavere rækker i det engelske turneringssystem, hvor vi har bevæget os ned på det niveau, der i daglig tale benævnes som National League – en liga hvor vi er godt orienteret.

Gateshead – Halifax = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU stadig har DIN Bonus til gode…

Gateshead har fået et godt afsæt på sæsonen med 3 sejre på 6 kampe hvilket placere dem på en 6. plads. Deres godt spillende defensiv har en stor del af æren for den placering, for de har kun lukket 3 mål ind indtil nu.

I den anden ende har de nettet 8 gange så de to ting harmonere ret godt. De har indtil nu spillet 3 hjemmekampe, alle 3 er vundet og alle 3 er vundet med rent mål.

Deres sidste indbyrdes opgør mod Halifax endte med et nederlag på 4-3 så de har noget de skal have byttet, og med deres nuværende form spår vi dem gode chancer for at det kommer til at ske.

 

*

Halifax har placeret sig midt i tabellen og med den form de leverer lige pt. kan de kun være tilfredse med pladsen som nr. 13. Efter 6 kampe har de hentet 8 point i form af 2 sejre og to uafgjorte.

Deres målscore på 4-4 vidner om et hold, der ikke har fået det til at fungere helt og faktisk er de det næst mindst scorende hold i rækken. Deres ene sejre er hentet på udebane, mod nummer 22 og endte 1-0.

Rækkens næst mindst scorende hold skal på besøg hos holdet med rækkens bedste defensiv, og en offensiv der scorer dobbelt så mange mål som gæsterne. Vi lugter en klar hjemmesejer her i dag.

Gateshead – Halifax = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU stadig har DIN Bonus til gode…

To Top