Sikre

Mandagens BettingNews Sikre anbefaling…

Dagens første anbefaling er hentet på den anden side af Sundet, som farvandet mellem Danmark og Sverige hedder. Her er de også kommet i gang og indrømmet, så ligner den Allsvenskan sig selv – med de samme hold der dominerer, som i de tidligere sæsoner.

Häcken – Helsingborg = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagen Højeste Odds hver dag…

Häcken er normalt et rigtigt godt hold, men har ikke fået sat sig ordentligt igennem endnu. Men efter de 3 første kampe er der stadig ingen nederlag – men dog 3 kampe der alle er endt remis. Turneringen er ung, så det skal nok komme.

I dag tror vi så at sæsonens første sejr kommer, da dagens gæster er  et kludetæppe i denne sæson. Häcken har da heller ikke tabt til Helsingborg siden 2015, så rent historisk har Häcken også fat i den lange ende. Vi tror på en sejr på mindst 2 mål i dagens opgør og vi tror endda også på, at Helsingborg ikke score.

*

Helsingborg plejer at være rigtigt gode når sæsonen starter op, hvor de plejer at sejre både ude og hjemme. Især hjemme har de tidligere været rigtig stærke, men den fæstning virker nu også slidt og faldefærdig. Efter de første 3 kampe er der kun blevet hentet 1 point.

Så selvom Helsingborg har spillet 2 kampe og kun 1 ude, så er scoreren allerede på 0-7. Det er rigtigt skidt og i dag møder de et hjemmehold der har scoret i alle de 3 første kampe der er afviklet indtil videre. Vi tror faktisk at Helsingborg tager turen ned i SuperEttan, efter denne sæson.

Häcken – Helsingborg = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagen Højeste Odds hver dag…

To Top