Frække

Mandagens belgiske Frækkert fra Jupiler League…

Den belgiske Jupiler League er nu nået til den 4. runde af deres turnering, så der er ved at tegne sig et billede af, hvilke hold der var klar fra start og hvilke hold der stadig bøvler med formen.

St. Truidens – Oostende = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

St. Truidens er et hold der normalt gør sig godt i den bedste belgiske række og fik da også et fin udgangspunkt efter første runde, med en sejr over Gent, hvilket der ikke var så mange der havde forventet. De tabte så 2. runde på udebane i Anderlecht, som også er et svært sted at spille.

Så vi vurderer, at St. Truidens er det mandskab vi kender og de er stærke hjemme – endda rimelige stærke. 11 gange har Oostende været på besøg på Stayen i St. Truidens og kun 2 gange har de fået point i form af remis. Så hele 9 gange har St. Truidens slået Oostende hjemme på Stayen, så dem frygter de ikke.

*

Oostende vil selvfølgelig gerne have visket den “plet” væk og tage en sejr med hjem. Men de har lidt svære betingelser i denne sæson. Der har da også lagt ud med 2 nederlag efter de 2 første kampe. De har mistet et par gode spillere og ikke fået købt det samme niveau.

Oostende svømmer ikke i penge og har derfor været nød til at slanke sig – og det får selvfølgelig indvirkning på spillersiden. Vi tror faktisk at de ryger ud på en ubehagelig måde, efter en sæson med kun meget meget få sejre – måske ingen overhovedet.

St. Truidens – Oostende = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top