Nyhed

Mandagen Sikreste spil fra den svenske Allsvenskan…

I dag har vi fundet en ren foræring hos Bookmakerne, hvor vi mener at deres Odds er en ren gavebod på det valgte opgør. Så selv om det lige har været lønningsdag, så kan vi supplere den med et sikkert spil.

Djurgården – Kalmar = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

Djurgården har længe været en sovende kæmpe, da Djurgården historisk har gjort det rigtigt godt. Nu ser det ud til at dyret er blevet vækket, for de har startet sæsonen med brask og bram og ligger pt. nr. 2.

Kun 2 nederlag efter 13. kampe og en score på 21-10, bevidner om et hold der spiller koncentreret. De har kun tabt hjemme til AIK Stockholm, så var har ingen tiltro til, at dagens gæster kommer i nærheden af en sejr.

*

Kalmar startede sæsonen lidt overraskende godt, men det virker til, at det skyldes en god form i starten. Men det er blevet hverdag igen og Kalmar ligger i den tunge ende, hvad også var forventet.

Formen i denne periode er rimelig ramt og med kun 2 point i deres 4 seneste kampe, så er der et stort arbejde der skal gøres. Vi tror ikke på at det ender med nedrykning – men dagens kamp ender helt sikkert med et nederlag.

Djurgården – Kalmar = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

To Top