Nyhed

Lørdags italienske JuleFrækkert på BN…

Vi slutter a i den italienske Serie B, hvor vi slet ikke er på højde med Bookmakerne, når det kommer til odds sætningen på det valgte opgør. Vi ser det faktisk som lidt af en foræring, med et så højt odds, på en forventet udesejr.

Juve Stabia – Venezia = 2 = Odds 3,25
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i JuleBonus at spille for…

Juve Stabia og dagens gæster ligger begge lige under stregen og Juve Stabia har på 17. pladsen opnået 17 point, som er 2 mindre end dagens gæster. Så det har på ingen måde været nogen god sæson for Juve Stabia, men de er også oprykkere til denne sæson.

Hjemme er de blandt de ringeste med kun 8 point, for lige så mange kampe. Scoreren hedder 10-14 g defensiven er også blandt rækkens ringeste. Vi tror ikke på en hjemme sejr, for vi ved godt at italiensk fodbold har det med remis’er. Med med kun 2 gange remis og 4 nederlag – ser vi det 5 nederlag i dag.

*

Venezia har heller ikke gjort det for fantastisk, men har et lille våben der kan redde sæsonen for dem. De er nemlig slet ikke så ringe på fremmed græs. Kun 1 nederlag er det blevet til efter 8 udekampe og en score på 11-9.

2 sejre og 5 gange remis og det har holdt dem inde i varmen – for hjemme burde de næsten betale for at komme ind og spille. Så Venezia taber sjældent ude og det gør de heller ikke i dag. De har en langt bedre defensiv end dagens hjemmehold og det tror vi bliver afgørende for, at Venezia sejre i dag.

Juve Stabia – Venezia =2 = Odds 3,25
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i JuleBonus at spille for…

To Top