Nyhed

Lørdags Frækkerten som fransk afslutning…

Vi slutter lørdagens af med et opgør fra den bedste franske række Ligue 1, hvor vi igen har fidus til en overraskelse og igen er det samme hold, der skal give os det “overraskende” guld i lommen.

Nice – Nantes = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får fordoblet din første indsats som Ny kunde…

Nice kan nå hverken fugl eller fisk og kan i bedste tilfælde ende som nr. 5, som er den bedste placering før de sjove pladser der giver adgang til Europa. Det er nok en af grundende til, at formen måske ikke har været årlig, men bestemt heller ikke effektiv.

Så det er et hold der mere eller mindre bare skal have tiden til at gå, indtil de kan tage hjem og holde en velfortjent ferie. Selvom de ikke ender i den sjove del, så kan de godt være nogenlunde tilfreds med denne sæsons indsats.

*

Nantes kan heller ikke nå noget som helst, men har bare ramt en bølge af storspil og succes, der gør at de vader henover deres modstandere. Det så eller skidt ud i starten af 2019 – men så tog fanden ved dem.

5 sejre på stribe lyder måske ikke af så meget, men når der er tale om hold som Lyon, PSG og Marseille – så er det værd at bemærke. Også at det både har været ude og hjemme de har vundet.

Så selv om vores anbefaling kan være en smule søgt, så peger alle tegn i sol, måne og stjerne på, at Nantes fortsætter deres triumftog og henter endnu en sejr. De spiller videre i det samme høje gear, selvom det ikke vil gøre den store forskel.

Nice – Nantes = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får fordoblet din første indsats som Ny kunde…

To Top