Frække

Lørdags “Frækkerten” på redaktionen…

Dagens sidste anbefaling fra redaktionen på BettigNews er dagens “Frækkert” – som vi dog ikke synes er så fræk endda. Det er toppen af poppen fra den italienske Serie A, der her tørner sammen i en af de italienske klassikere.

AC Milan – Juventus = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den Absolut Bedste Bonus…

AC Milan tager hjemme på San Siro imod “Den gamle dame”, som i denne sæson virker en smule ældre end hun plejer. Men lidt ærgerligt slås hjemmeholdet med en hel del skader og kan desværre ikke stille i stærkeste opstilling.

Det har også haft indflydelse både på deltagelse i Europa League og den hjemlige Serie A, hvor man er placeret på en nuværende 8 plads.

Senest da man havde besøg at Juventus vandt man med 1-0 og med tanke på, at den gamle kælling vakler lidt mere i denne sæson, er det lidt ærgerligt, at AC Milan ikke kan stille i den stærkeste opstilling – hvilket vil få betydning i dag.

*

Juventus har haft lidt brug for krykker i denne sæson og har ikke vist den helt samme suveræne styrke, som de har gjort flere sæsoner i træk. Det betyder blandt andet at man kun er placeret som nr. 3 pt, hele 3 point efter Napoli – det er ikke som det plejer at være.

Men turneringen er lang og efter et lille formdyk, virker det helt klart som om, at “Den gamle dame” har smidt krykkestokkene og igen er i fuld vigør. Vi tror helt klart på dem igen, selv om de spiller på udebane.

AC Milan – Juventus = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den Absolut Bedste Bonus…

To Top