Nyhed

Lørdags Frækkerten med fransk afslutning…

Vi slutter denne vejr mæssige fantastiske lørdag af, med et lidt vovet spil fra den franske række Ligue 1. Vi har før været på kanten af bookmakerne med dagens udehold, men de skuffer som forventet gang på gang – til rigtig gode odds.

Reims – Monaco = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Reims er et jævnt midterhold i den bedste franske række, som de fleste andre har det bedst hjemme i egen hule og foran egne fans. Her er det da også blevet til 4 point efter en sejr og en remis. Sejren kom over Lille og det er faktisk et godkendt resultat.

I dag kommer der et hold på besøg, der stort set har haft nedtur siden starten af sidste sæson. I sidste sæson vandt Reims hjemme over Monaco og fik en remis med hjem derfra. Det forventer sker igen i denne sæson.

*

Monaco har mange penge og et hold der faktisk burde spille med i toppen. Men der er noget helt galt i truppen, når de gang på gang smider point væk, som de burde få. I seneste kamp hjemme mod Marseille første de med 2-0 og tabte alligevel med 3-4! De nåede faktisk at være bagud med 2-4.

Scoreren hedder 7-14, så det er i de bagerste rækker der sker alt for mange fejl og misforståelser. Vi ved at anbefalingen er snæver, men Monaco har intet vist i denne sæson og hjemmeholdet er topmotiveret. Vi tror på endnu en fiasko til monogaskerne.

Reims – Monaco = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top