Frække

Lørdags “Frækkerten” giver rigtig godt…

Lørdagens “Frækkert” indeholder en gammel kending fra England, som nu spiller i den næstbedste række Championship, men som har haft flere danskere tilknyttet holdet i nogle tidligere sæsoner få år tilbage.

Aston Villa – Sheffield W= 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Velkomst Bonus…

Aston Villa har i flere omgange haft danske spillere tilknyttet, men efter de forlod Premier League er den seneste dansker rejst tilbage til den hjemlige liga. Og det har været nogle drøje år for klubben på Villa Park i Birmingham.

Men det virker helt klart som om, at der igen er fremdrift i holdet og at denne sæson godt kunne gå hen og blive en succes sæson, hvis de fortsætter med at holde niveau.

Pt ligger de nr. 5, med kun 6 point op til toppen og det er et godt udgangspunkt efter 1/3 af sæsonen er afviklet og inden december måned og julens vanvittige program går i gang. Vi tror på dem igen i dag.

*

Sheffield W. er meget hips om haps og har nogle svingende perioder, hvor de spiller gode kampe mod gode hold, for så at svigte mod ringe hold i den efterfølgende kamp. Det er dog mest hjemme.

Ude svinger pendulet næsten ikke og her går det langsomt ned af bakke. 4 nederlag i de seneste 6 kampe og de 2 øvrige endte remis. Der er også lukket 10 mål ind i disse 6 kampe, så defensiven savner en del tyngde på udebane.

Så mod et formstærkt mandskab som Aston Villa på hjemme på Villa Park og er Sheffield W. slet ikke der hvor de kan yde den fornødne modstand til at hente point. Vi er sikre på en hjemmesejr til rimelige gode odds.

Aston Villa – Sheffield W= 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Velkomst Bonus…

To Top