Nyhed

Lørdags Frækkerten fra U21 EM i Italien…

Vi har fundet et opgør der kan afgøre meget for de 2 mandskaber. Især for det spanske mandskab, hvis de vil videre, så er alt andet end en sejr fuldstændigt ligegyldigt – så det vil være et opgør med masser af nerve og sikkert også fight.

Spanien (U21) – Polen (U21) = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning på spil via PayPal…

Spanien (U21) har kniven for struben, efter nederlaget til Italien. Hvis der ikke kommer 3 point på tavlen, så er der dømt sommerferie for spillerne og drømmen om triumf er knus. Så det vil være et meget otiveret landshold der går på banen i dag.

Spanien er det bedste mandskab af disse 2, men ud over de 11 mand på banen, skal de også slås mod et hold der kan lugte succes. Vi forventer på redaktionen, at det spanske mandskab er så erfarne og modne, at presset ikke vil påvirke spillet – i hvert fald ikke før i anden halvleg, hvis de ikke har scoret.

*

Polen (U21) har slået både Belgien og Italien, så de behøver faktisk ikke engang at vinde for, at ende som 2’er. Hvis de bare får 1 point i dette opgør, er de gruppevindere og er sikret videre engagement.

Det polske mandskab har vist fine momenter, men vi synes de var lidt heldige imod Italien. De vil sikkert også gå en smule mere defensiv til værks – i hvert fald mentalt og det tror vi ikke holder mod et spansk mandskab der har alt at vinde.

Spanien (U21) – Polen (U21) = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning på spil via Paypal…

To Top