Frække

Lørdag’s Frækkert’en fra Storbritanien…

Vi slutter af med lidt af en Frækkert i nogle’s øjne – men vi har en ganske god fornemmelse af, at det er Bookmakerne der har taget fejl og sovet i timen. Så vi smider helt sikkert noget guld efter det valgte opgør og det valgte resultat.

Cardiff – Reading = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Cardiff var i gamle dage et af de sværeste mandskaber at besøge, men i de seneste sæsoner har de nærmest revet fæstningen ned og fyldt vandgraven. For de har på ingen måde den samme styrke på eget græs som tidligere. 

Til gengæld er de blevet rigtige dygtige på udebane – hvilket også var tilfældet i den seneste sæson. Selv om Sheffiled W. er et nogenlunde mandskab, så burde Cardiff ikke have tabt med 0-2. Så det at spille hjemme er stadig en svær øvelse for Cardiff og vi tror det følger dem en stor del af sæsonen.

*

Reading er gået helt anderledes til værks og topper den næstbedste engelske række efter de 2 første runder. Selvfølgelig vokser træerne ikke ind i himmelen fordi man vinder 2 kampe, men det er bare gjort meget overbevisende mod rigtig fornuftige hold.

Udesejren i Derby på 2-0 var der ingen der havde set komme, men den efterfølgende hjemmekamp der blev vundet med samme cifre var over Barnsley. Så Reading var klar fra start og vi er ret overbeviste om, at formen ikke falder lige foreløbig.

Cardiff – Reading = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top