Frække

Lørdags Frækkert’en fra Spaniens La Liga…

I Spanien er de nået til 3. runder efter genstarten af La Liga og her er der flere hold, som ikke har været helt klar til den “nye” start. Begge dagens hold har ikke fået det til at spile helt endnu, men hjemmeholdet har en klar fordel af hjemmebanen.

Ath. Bilbao –  Betis = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Ath. Bilbao er klart bedste hjemme, med 7 sejre og kun 3 nederlag. De 2 første kampe efter krisen har givet 2 point, efter remis både ude og hjemme. Hjemme mødte de stærke Atl. Madrid og selv om de kom foran 1-0, varede det kun i 2 minutter før madrilenerne havde udlignet.

Dagens gæster har slet ikke samme niveau på udebane og her vil Bilbao’s normale styrke komme i spil. De seneste 6 gange Betis har været på besøg på Estadio San Mamés har de tabt og vi tror på den 7. gang i streg i dag.

*

Betis har en del skader, hvilket ikke forbedre deres chancer for point i dagens opgør. 2 spillere med reelle skader og 3 spillere med Corvid-19. Så det er 5 spillere der ikke kan bruges i dette opgør og de 4 af dem vil være savnede.

I forvejen er Betis på udebane ikke noget at skrive hjem om. Kun 1 sejr er det blevet til efter 14 udekampe og det skræmmer ingen hold og slet ikke Bilbao. Vi tror på mindst en 2 måls sejr til hjemmeholdet i dette ppgør.

Ath. Bilbao –  Betis = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top