Nyhed

Lørdags Frækkerten fra redaktionen på BettingNews…

Vi slutter af i den italienske Serie A, hvor vores yngling igen skal i kamp og igen er det på udebane, hvor de har haft succes mere end bare et par gange. Kun topholdet Inter har formået at vinde over dem, så de er bare flyvende.

Fiorentina – AC Milan = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Fiorentina fik en kærkommen sejr i sidste runde, efter 4 kampe der kun har givet 1 point. Fiorentina ryger ikke ned og ligger ligesom i ingenmandsland, med lige mange point til de sjove pladser, som til nedrykning. Så hvis det ikke hurtigt skal blive kedeligt, skal der point på kontoen.

Men selv hjemme foran egne fans, har de ikke været overbevisende. Kun 3 sejre i 12 kampe, er ikke noget at råbe hurra for og det er nok der de har haft de fleste udfordringer. De har faktisk fået 2 point mere på udebane end hjemme.. Formen er middelmådig og motivation virker også sådan, så vi har svært ved at tro på dem i dag.

*

AC Milan er kommet ned på jorden igen, efter en længere stribe af gode resultater. Men det er bestemt ikke til den dårlige side. At tabe til Inter på udebane, er der mange andre hold der gør. Men det bidder alligevel lidt, med tanke på at Milan var foran med 2 pinde ved halvleg.

Men holdet faldt sammen og det skete for mange fejl, som man ellers havde undgået i lang tid. Senest var de også foran mod Juventus i semifinalen i pokalen (1-0), men også her formåede Juventus at score og fik det der mål, som kan have stor betydning i returopgøret.

Den er nok lige på kanten og den forsigtige garderer sig med et “X”, men vi tror på, at Milan igen kommer op på hesten, for Inter og Juventus er trods alt nogle mandskaber, der er klasser bedre end dagens hjemmehold.

Fiorentina – AC Milan = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top