Nyhed

Lørdags Frækkerten fra Primeira Liga…

Efter en lørdag som aldrig blev andet end endnu en efterårsdag, selvom vejrtroldene havde sat lidt bedre vejr i udsigt. Så må vi trøste os med lidt guld i lommen, med denne anbefaling fra den portugisiske Primeira Liga, som er landets bedste.

Famalicao – Belenenses = 1 = Odds 1,90
Få flere X Bonus når du opretter med PayPal flere X…

Famalicao topper noget overraskende den bedste portugisiske liga efter de første 6 runder er gennemført. 5 sejre og en enkelt remis har givet 16 point, som kun Benfica og FC Porto næsten kan matche med 15.

De 2 kampe som allerede er afviklet hjemme på Estadio Municipal foran egne fans, er begge vundet med en score på 5-2. Vi ser hjemmeholdets form og selvtillid som en motor som gæsterne slet ikke kan matche.

*

Belenenses har haft det stramt fra starten og er hjemme foran egne fans faldet helt igennem og har tabt alle 3 kampe de har spillet her. Så det er på udebane at de har hentet de 5 point der indtil nu i sæsonen er opnået.

Selv om Belenenses er ubesejrede ude, så har det været mod hold der slet ikke kan måle sig med dagens hjemmehold, hverken i form eller niveau. Remis er altid et muligt udfald når et defensivt mandskab kommer på besøg – men det tror vi ikke på her.

Familicao – Belenenses = 1 = Odds 1,90
Få flere X Bonus når du opretter med PayPal flere X…

To Top