Nyhed

Lørdags Frækkerten fra Premier League…

Premier League har budt på nogle overraskelser mange nok ikke lige havde set komme, men de 2 største favoritter har indtil nu holdt skruen i vandet. Denne anbefaling indeholder et af de mandskaber der har skabt en af overraskelserne.

Newcastle – Watford = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste PL Bonus at lege med…

Newcastle vandt noget overraskende over Tottenham i sidste runde, på udebane hos Tottenham. Og selv om Tottenham var dominerende, så var sejren faktisk fuldt firtjent.

I sær i anden halvleg, var Newcastle tæt på, at overliste Tottenham for 2. gang og komme foran med 2-0. Så Tottenham sendte Eriksen på banen, men lige lidt hjalp det. Det kørte for Newcastle og de red stormen af.

I dag er de hjemme på Skt. James og med den selvtillid og ballast sejren m have givet, så vil de være meget svære at spille mod i dag, hjemme foran egne fans. I dag tror vi på Newcastle, men ellers vil de være et jævnt midterhold.

*

Watford har vi desværre lidt bange anelser for i denne sæson. Ikke kun starten har været under lavmålet, men vi synes heller ikke truppen har den fornødne styrke til at holde gennem hele sæson. 

De kommer i hvert fald til at befinde sig i den tunge ende og den er lige for tiden på en sidste plads. Nul point og en score på 1-7, så skal posen rystes rigtigt meget hvis man skal tro på succes.

På udebane tror vi bare ikke på det sker – dertil der Watford stadig for langt fra noget der ligner form. Watford har kun mødt jævne hold og dem har de ikke engang kunnet matche. Det bliver en stram sæson.

Newcastle – Watford = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste PL Bonus at lege med…

To Top