Bonus

Lørdags Frækkerten fra Premier League…

Vi fortsætter lørdagens anbefalinger med et godt spil, efter redaktionens optik. Selv om vi overvejede at garderer os i dagens anbefaling, er vi ret overbeviste om at det ender med en sikker sejr til vores favorit. Men med en gardering kunne vi stadig have holdt os på minimum 1,40 – som vi aldrig spiller under.

Brentford – Brighton = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Brentford lykkedes med at rykke op i den bedste engelske række Premier League, hvor de stor penge ruller. Men der fulgte også næsten en milliard med, da de rykkede op – det er hvad den første sæson vurderes at give for en nyoprykker. Men Brentford har ikke været ude og spendere i særlig høj grad og stoler på sit koncept og de spillere der har været med til at rykke klubben op efter sidste sæson. Det vil nu blive spændende at se om T. Frank og de mange danske spillere, kan stå distancen i deres første sæson.

Men indtil videre er det gået rigtigt fint. 6 point efter 3 kampe og stadig ubesejrede. Brentford spiller et friskt spil og vil gerne have bolde, når det er muligt. Ude kan de selvfølgelig være svært, men hjemme på det lille kommunale stadion i London, lykkedes det som regel. De slog selveste Arsenal her i første runde, derfor tror vi på alle 3 point i dag – og på en snæver sejr.

*

Brighton har gjort det en tand bedre en hjemmeholdet, efter 2 sejre og et nederlag. Men Everton viste sig at være en lidt for stram modstander hjemme, hvor de tabte med 0-2, Til dagens kamp er hele 6 spillere meldt ude af truppen. Det er måske ikke det helt store problem i en Premier League klub, men bredden er bare ikke så stor hos Brighton. Det mener vi på redaktionen vil vise sig i dag.

Brighton skal nok ikke forvente meget boldbesiddelse i dag og er faktisk gode til at forsvare sig. Det er faktisk derfor vi garderer kampen, da den sagtens kan ende med en remis på 0-0. Får hjemmeholdet først hul på bylden, mener vi ikke at Brighton har så meget at byde ind med, at de kam komme tilbage i kampen. Så det bliver nok lidt af en langgaber af en fodboldkamp, indtil hjemmeholdet får scoret det første mål.

Brentford – Brighton = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top