Frække

Lørdag’s Frækkerten fra Premier League…

Her har vi kastet os over et opgør, hvor begge mandskaber ikke kan sige sig helt fri af nedryknings faren og især gæsterne er nærmest pinligt ringe på dette niveau. Det burde give hjemmeholdet et pift op i tabellen med en sejr i dag.

Crystal Palace – Sheffield Utd = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Crystal Palace behøver ikke at rykke ud af Premier League, hvis de holder den form de har haft indtil videre. Men vi er i den fase af turneringen, hvor det tætte program hurtigt kan rykke et mandskab både langt op, men også langt ned i tabellen. Det hele afgøres af formen. Og den har ikke været jævn i en periode.

Det skal dog også tilføjes, at Crystal Palace har mødt holdene fra toppen, så som Leicester, Tottenham, Aston Villa og Liverpool. Og når man ikke selv har materialet til at være med helt oppe, så er det ikke så underligt at tabe til disse mandskaber, men man spillede da remis med Tottenham. Sheffield er fra den helt anden ende og her vil Crystal Palace igen få point – alle 3 efter redaktionen opfattelse.

*

Sheffield Utd er på randen til at give op og ligger efterhånden isoleret i bunden af Premier League. Med kun 2 point efter 15 runder, så skal der mere end et mirakel og Jesus til. Vi tror ikke på redaktionen at Sheffield Utd vil redde sig ud af deres situation. Der var dog et lyspunkt med en remis mod et af de andre bundhold – men en remis flytter ikke rigtigt noget.

Når man så tillægger den dårlige form, de manglende kompetencer med at kampen skal spilles på udebane – så er det svært at tro på point – hvis man ikke også tror på mirakler. Muligheden for remis er selvfølgelig til stede, men det ville kun være tilfældet hvis Sheffield spillede hjemme.

Crystal Palace – Sheffield Utd = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top