Frække

Lørdag’s Frækkert’en fra Premier League…

Der er jo fodboldkampe fra de engelske turneringer stort set hver eneste dag og lørdag er traditionen tro ingen undtagelse. Vi har fundet et opgør mellem 2 mandskaber som tit har optrådt i Tipslørdag, da det fænomen stadig var noget der kunne trække fodboldfolket til tv-skærmene.

Aston Villa – Wolverhampton = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Aston Villa ligner et mandskab der ender med en nedrykning, men der er faktisk masser af muligheder for at redde sig. Med 8 runder tilbage og kun 1 point op til en redning, så står alle mulighederne stadig åbent. Men det kræver at formen ændres radikalt, for den er godt nok ikke noget at råbe hurra for.

Ud af deres seneste 7 kampe er 1 endt remis og de resterende er alle tabt. I kun 1 af disse kampe har Aston Villa formået at lukke mindre end 2 mål ind, så der er en udfordring på den defensive side af holdet. Det bliver helt sikkert ikke rettet til idag og vi tror ikke engang på en remis til hjemmeholdet.

*

Wolverhampton err stadig med hvor det giver kriller i maven. Wolves ligger nr. 6, som er lige udenfor de sjove pladser. Men á point med nr. 5, som er Manchester Utd. Selv om Wolves spiller på udebane, er det mod et hold som Aston Villa ikke den store udfordring.

Kun 3 gange er de rejst hjem fra en udekamp med nederlag. Historisk er Aston Villa det bedste hold, men med den form og det spil de viser for tiden og i denne sæson i det hele taget, så har vi helt klart fidus til gæsterne.

Aston Villa – Wolverhampton = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top