Frække

Lørdags Frækkerten fra Portugal…

Vi slutter lørdagen med et opgør fra den bedste portugisiske række Primeira Liga, hvor det er 2 midterhold, der stadig ikke kan siges fra fri for en evt. nedrykning efter endt sæson.

Santa Clara – Portimonense = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin

Santa Clara er bestemt ikke et prangende mandskab, men har dog formået at skrabe 28 point sammen. Selv om de ligger på 8. pladsen før denne runde og der kun er 3 placeringer til en international udfordring i næste sæson, så er de point mæssigt 13 point fra den. Så det ser vi ikke som en mulighed.

Der er så kun 9 point ned til nedryknings stregen, men de flest hold under dem – inklusiv dagens gæster – er endnu ringere, så det ser vi heller ikke vil ske. Santa Clara har ikke ligget så mange sæsoner i Primeira Liga, men vokser hver eneste sæson. Der er kommet lidt flere penge i kassen som betyder, at de har kunnet købe nogle af de bedre spillere. Vi tror på en tæt kamp, men også på en hjemmesejr.

*

Portimonense ligger nr. 11 og må ikke slutte dårligere end nr. 15. Men de har en lille margin til stregen, med deres kun23 point. Bundholdet har 18 point, så der skal ikke rystes meget på hånden, før det kan gå helt galt. Vi tror dog at de vil overleve, da de har en rimelig stabil hjemmebane – men til gengæld er de piv elendig på udebane.

Her har de kun skrabet 5 point sammen efter 11 kampe, hvilket er gør dem til det næst ringeste udehold i ligaen. Scoreren hedder 7-18, så de er et hold de fleste gerne vil have besøg af. Med en sejr og 2 gange remis har vi svært ved at se dem som vindere af dette opgør, men der er altid en risiko for, at de kan fedte en remis hjem. Den anke ser vi bort fra i dag og tror på et nederlag – nr. 8 ud af 11 mulige.

Santa Clara – Portimonense = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin

To Top