Frække

Lørdags Frækkert’en fra panelet på Betting News…

Vi slutter lørdagen af i League Two, hvor det er 2 mandskaber fra hver sin halvdel af rækken og som er vidt forskellig form i denne periode. Når det så er hjemmeholdet der både er i den bedste form og er placeret bedst, så er vi ikke i tvivl om udfaldet. Vi ser helt klart en hjemmesejr til ganske fornuftige og gode odds.

Bolton – Harrogate = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens bedste Odds…

Bolton har stadig muligheden for en direkte oprykning til League One, da der er 3 mandskaber der ryger direkte op. Men de er flere om at kæmpe om det og det virker til, at op til 4 mandskaber kan nå denne mulighed. Men det kræver så også, at der ikke smides dumme point væk, som Bolton gjorde alt for mange gange tidligere på sæsonen. Men nu virker det til, at de igen har fundet fælles fodslag og har fundet en noget bedre form.

Kampen spilles hjemme på University of Bolton Stadium og her er formen rigtig god. Kun 1 nederlag i de 10 seneste kampe og det var for 10 kampe siden. Efter det opgør har de vundet 7 og spillet 2 gange remis. Så University of Bolton Stadium er igen ved at være en fæstning, som det var i tidernes morgen. Vi tror fult og fast på, at Bolton går efter alle 3point og at de får dem i hus i dette opgør.

*

Harrogate virker nærmest som at de allerede har bestilt bille til ferien, efter de er endt i den zone, hvor de hverken kan opnå det ene eller andet. De seneste 5 kampe har givet dem 1 point og dermed også 4 nederlag. Og det har på ingen måde været til de stærke hold, men til hold der er motiveret og ligger i den tunge ende af League Two. Hold de burde kunne slå, især på hjemmebane. Det samme gælder for udebane kampene, hvor det også har været hold fra den tunge ende, som de normalt ville slå.

Så badetøflerne ser ud til at være taget ud af skabet og rejsekufferten pakken. For selv om Harrogate skulle tabe resten af deres kampe, vil de ikke komme i nærheden af en nedrykning. Det er aldrig en motiverende placering på denne tid af sæsonen. Vi ser kun et udfald af dette opgør og det er et nederlag til gæsterne fra Harrogate og vi tror at det bliver på flere mål, til et velspillende hjemmehold.

Bolton – Harrogate = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens bedste Odds…

To Top