Nyhed

Lørdags “Frækkerten” fra Nations League…

Vi slutter denne lørdag af med endnu et opgør fra den nye turnering UEFA Nations League, hvor de holdene bl.a spiller om at kvalificere sig til det EM der afvikles i 2020, hvor Danmark har 3 af kampene.

Finland – Ungarn = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste Kundeservice og Tilbud…

Finland er stadig en lilleputnation når det kommer til fodbold. Men der er sket en kolossal udvikling af finsk fodbold og de har nu en hel del spillere, som gør sig som udenlandsprofessionelle.

Det giver alt andet lige et styrket landshold og de er begyndt at “irritere” nogle af de hold der ligger hhv. 1 og 2 niveauer over dem. Og de har drillet lande som Tyrkiet, Kroatien; Makedonien med flere – så de er på vej.

Hjemme på Ratina Stadion i Tampara skal vi 12 mdr. tilbage for at finde det seneste nederlag og i mellemtiden har finnerne vundet 4 ud af 6 hjemmekampe. Vi tror ikke så meget på gæsterne og tillægger derfor favoritrollen til hjemmeholdet.

*

Ungarn mangler stadig meget for at komme tilbage til den gamle storhedstid, hvor de både deltog ved EM og VM slutrunder. I dag er der ikke meget spræl i ungarsk fodbold.

Når man kun henter point mod hold som Letland og Færøerne, men så taber til Luxembourg – så er der ingen tvivl om, at der mangler en hel del, før de igen kan prale med deres fodbold landshold. Vi tror absolut ikke på dem i dag.

Finland – Ungarn = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste Kundeservice og Tilbud…

To Top