Nyhed

Lørdags Frækkerten fra League Two’s Play Offs…

Så er det nu eller – næsten lige ved. Det er den følelse som taberen af dette opgør vil mærke, da det kun er et hold der rykker op i League One, efter denne kamp på Wembley – nemlig vinderen.

Newport – Tranmere = 1 = Odds 3,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Newport har muligheden for at spille i League One, efter mange mange år i 4. bedste lag. Det ser ud til at formen er fundet frem på det helt rigtige tidspunkt og i denne slags kampe skal man være skarpe, hvis man skal gå hele vejen.

Newport har stået skarpt og ikke tabt i de seneste 12 kampe ude og hjemme, så det er helt fortjen at de er kommet til denne finale. Selv om disse 2 hold spiller tætte kampe når de mødes, så er dette en anden type kamp.

Begge hold spiller på neutral bane og har ikke fordel af hjemmebanen. Wembley er et historisk stadion, så her vil der også være pres på spillerne. Vi vurderer at Newport lige er et skridt foran i denne periode, men det vil blive et tæt opgør.

*

Tranmere har været et pa sæsoner i League Two, men vil naturligvis gerne tilbage i 3. lag, da der både er flere penge og mere prestige. Men Tranmeres form har været en smule vigende og har ikke i meget lang tid været prangende.

Selvfølgelig har denne type kampe en anden karakter, men vi fornemmer at Tranmere ikke er der hvor de gerne så sig selv – i Super form – men mere en form der er præget af slidtage og ubalance.

Vi kan ikke være sikre på noget i denne type kampe, men vi føler os ret overbeviste om, at det er Newport der ender med at rykke op og række armene i vejret i den sidste ende.

Newport – Tranmere = 1 = Odds 3,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top