Bonus

Lørdags “Frækkerten” fra League One…

Den engelske League One er den række, hvor der er en mega forskel på en oprykning eller forbliven i ligaen. For som de fleste ved, så er Championship verdens bedst betalte niveau 2 liga – så der er virkelig noget at kæmpe for.

Northampton – Rochdale = 1 = Odds 2,65
Spillet hvor du får hele kr. 2.000,- i Startbonus som Ny kunde…

Northampton skal ikke drømme om oprykning i denne sæson, da nedrykningsspøgelset dagligt huserer i klubhuset og selvfølgelig præger stemningen en smule. For Northampton ligger på den sidste plads over stregen, med en margin på kun 3 point.

Som langt de fleste hold på dette niveau er det hjemme de henter de fleste point. De bedste hold snupper de måske et enkelt i bedste fald, men mod de ringere hold i ligaen og på udebane, er det for det meste sejre der hentes hjem.

Når så også formen er på plads i denne periode og et stort set fuldt mandskab, så er vi slet ikke i tvivl om udfaldet, når man tager udebane evnerne med i betragtning hos gæsterne fra Rochdale.

*

Rochdale er inde i lidt af et mareridt og skal bestemt heller ikke tænke på oprykning i år. Med 22 point, som er 8 point mindre end dagens hjemmehold lige over stregen, skal der en del til for, at tro på et mirakel.

Formen er blandt ligaen ringeste med kun 1 point i de seneste 5 kampe og når man så også er elendige på udebane i forvejen, så er det ikke svært at tro på en hjemmesejr i dette opgør. Vi kan ikke lade et så godt odds løbe væk!

Northampton – Rochdale = 1 = Odds 2,65
Spillet hvor du får hele kr. 2.000,- i Startbonus som Ny kunde…

To Top