Nyhed

Lørdags “Frækkerten” fra League One på BN…

Den sidste anbefaling på denne sidste lørdag i 2018 er også hentet i England, men denne gang er det i den 3. bedste række. Vi ved at den er på grænsen af småt brændbart, men vi har bare en rigtig god fornemmelse.

Barnsley – Charlton = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Barnsley har fundet mere form i juleperioden, for før den startede så det ikke alt for godt ud. Så 7 point i de seneste 3 kampe har skubbet dem op i blandt de sjove pladser.

Hjemme på Oakwell har de endnu ikke tabt i denne sæson, så det kan sikkert undre nogle at vi har valgt ikke at have hjemmeholdet som favorit.

Men selv om de ikke har tabt her, så har de heller ikke været overbevisende foran egne fans, hvor 5 ud af 11 hjemmekampe er endt med en remis. Vi tror at det gentager sig i dette opgør.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Charlton er i en god form, selv om de tabte seneste runde til Coventry. Men det var på udebane og det lignede en dag, hvor der ikke var så meget der ville lykkedes.

Men et nederlag på 1-2 kan man sagten leve med og ligger da også stadig placeret som nr. 4, som er pladsen foran dagens hjemmehold. Charlton har det godt med at spille på Oakwell, hvor man ikke har tabt siden 2008.

Barnsley – Charlton = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top