Frække

Lørdags Frækkert’en fra La Ligas bedste halvdel…

Også dagens Frækkert er hentet i den sidste runde i den bedste spanske række La Liga. Begge mandskaber har allerede kvalificeret sig til Europa i næste sæson og begge mandskaber kommer til at spille i Europa League. Udeholdet har gjort det via sin placering og hjemmeholdet, fordi pokalvinderne har en Champions League plads i forvejen. Derfor får nr. 8 den tilbageværende EL plads, som er dagens hjemmehold.

Celta Vigo – Betis = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

Celta Vigo er et af de mandskaber der er i den bedste for i denne periode, men en sejrsstribe på 5 sejre i streg. Vi kan slet ikke se hvorfor de skulle stoppe op i den sidste kamp og især ikke hjemme på Estadio de Balaídos, hvor de er klart stærkest. 4 af de 5 hold har været fra den øverste halvdel, men det seneste sejr var på udebane over selveste FC Barcelona, med 2-1. Det er noget der rykker og giver selvtillid.

Så vi har en klar forventning om, at de går ud og gør sæsonen færdig på en fornemmeste vis og vinder endnu engang over et af topholdene. Den frække spiller endda med at Celta vinder med mere end 1 mål, da de sidste 5 kampe er vundet med 11-3, både hjemme og ude. Så Celta har også fundet den direkte vej til målet. Jo, det bliver en god sæsonafslutning for Celta med endnu en sejr.

*

Betis har opnået hvad de kunne og det er kun placeringen der kan ændres et tak op ad. Hvis Real Sociedad ikke vinder over Osasuna og Betis vinder, så byttes den nuværende 6. plads ud med en 5. plads. Men hvor motiverende er det lige. Så derfor tror vi ikke, at Betis kommer med alt hvad de har – i hvert fald ikke mentalt. Og så god er Betis form heller ikke.

Kun 3 sejre i de seneste 10 kampe og 7 gange remis. Så chancen for at kampen ender uden vinder, er naturligvis til stede. Men det er La Liga absolut mest formstærke mandskab og den udfordring tror vi ikke at Betis spillere er opsatte nok på, at slå og hente 3 evt. ligegyldige point. Betis slutter som nr. 6 og skal spille i Europa uanset hvad – så de skal bare have de 90 minutter overstået og så hjem og hæve glasset i klubben i udkanten af Sevilla.

Celta Vigo – Betis = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

To Top