Frække

Lørdags Frækkert’en fra La Liga…

Vi slutter af med spansk fodbold fra den bedste række La Liga, men det er dog ikke topholdene vi har med i dette opgør, men hold der er noget mere jævne end de ellers kendte fra denne liga.

Valladolid – Alaves = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

Valladolid og dagens gæster ligner hold der nok skal klare sig i den bedste række og især Valladolid har formået at få bygget en defensiv, som har givet en del point på det sidste. Der er ikke noget galt at tabe på udebane til Atl. Madrid – og det var trods alt kun med et mål (0-1).

Ingen tvivl om, at de hjemme godt kunne forbedre sig en del. Men alligevel er det kun blevet til 3 nederlag efter 15 kampe, så helt skidt er det da heller ikke. Men med lidt mere satsning og offensiv, så ville de også vinde flere kampe. I dag kommer en noget overkommelig modstander og her henter de alle 3 point og er så næsten sikret.

*

Alaves spiller som om de har Corvid-19, for det har været sjældent skidt efter genåbningen. De har slået Real Sociedad hjemme, men her er de også klart bedre end på udebane – og Sociedad sejler lige temmelig meget i denne periode. 

På udebane er de ligaens næst ringeste mandskab, med kun 2 sejre og 11 nederlag. Scoreren på 12-36 fortæller også en del om de manglende evner på fremmed græs. Når vi lægger både form og udebane evner sammen i dette opgør, så mener vi ikke Alaves får point med hjem fra dette opgør.

Valladolid – Alaves = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

To Top