Frække

Lørdags Frækkerten fra La Liga…

Også den bedste spanske række La Liga har sin premiere i denne weekend og vi har set os lune på et opgør, hvor hjemmeholdet rykkede i sidste sæson. Og ikke kun den selvtillid de har taget fra den succes oplevelse kommer til at betyde noget i dag – men også de sejre de har haft i deres optaktsfase.

Cadiz – Levante = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Cadiz sidste træningsopgør var mod engelske Burnley og her var Cadiz klart bedste. Det var endda på udebane og sejren blev på 2-0. 3 dage forinden havde Cadiz hjemme vundet over selveste Atl. Madrid, efter remis ved slutfløjt og efterfølgende holdt de hovedstadsklubben fra at score i overtiden. Det endte så med en straffesparks konkurrence, da der skulle findes en vinder – og det blev Cadiz der trak det længste strå her.

Så det ser ud til at Cadiz indkøb indtil nu har været de rigtige, i forhold til klubbens økonomi og holdet styrke, for vi mener at de er klar til endnu en sæson i La Liga og sikkert vil overleve igen og begynde at etablere sig i landets bedste række. I sidste sæson spillede Cadiz remis i begge opgør mod dagens gæster, men vi vurderer at de lige er den tand stærkere i denne sæson, at det bliver til alle 3 point.. 

*

Levante har haft en lidt ujævn opstart og det er ikke blevet til mange sejre. Et par af de offensive spillere er blevet solgt og erstatninger har slet ikke levet op til det forventede. I de sidste 5 træningskampe har Levante kun scoret 2 mål, men lukket 4 ind og det er da også blevet 3 nederlag i de 5 kampe og en enkelt remis og sejr. Vi fornemmer ikke, at Levante er kommet på plads endnu og vi forventer da også, at de skal hente et par spillere mere til den forreste del af banen.

Men de er ikke kommet til dette opgør og derfor vil det sikkert blive en tæt affære, med et fokuseret defensivt udgangspunkt til opgøret, set fra Levantes side. de vil sikkert være glade for at kunne hente 1 point i premieren. Men vi tror på reaktionen, at det bliver svært. Vi forventer at Levante tager hjem fra Ramón de Carranza i Cadiz uden at have scoret og selv vil have indkasseret 1 til 2 mål og dermed tabt opgøret.

Cadiz – Levante = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top