Frække

Lørdags “Frækkerten” fra Italien…

Det politiske landskab i Italien er stadig mudret og uden en reel vinder – så det minder vel en smule om italiensk fodbold, hvor der også ofte er kampe der ender uden vinder. Men her har vi fundet en kamp i Serie A der får en vinder.

Verona – Chievo = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du får markedets bedste Livestream sport…

Verona har bestemt ikke haft nogen god sæson og gisper en smule efter vejret, da de ligger under stregen og mangler 4 point i, at redde sig i land.

De er faktisk under niveau, både ude og hjemme og normalt ville vi heller ikke kigge i denne retning, hvis det ikke lige var grundet gæsternes evner på udebane. Verona er trods placering stadig et nogenlunde hold hjemme på Stadio Marc’Antonio Bentegodi i Verona.

*

Chievo ligger 6 point foran dagens hjemmehold, så de kan bestemt ikke slappe af endnu. Formen virker dog en smule afslappet i denne periode, for kun en sejr er hentet i de seneste 13 kampe ude og hjemme.

De seneste 8 udekampe har givet en score på 3-19 – så ingen tvivl om, at der er store defensive udfordringer på fremmed græs. Chievo har tabt på udebane til de 2 øvrige nedrykningskandidater, der også er i en elendig forfatning på Serie A niveau.

Chievo vil selvfølgelig få mere plads end mod de store hold, men der er bare ikke rigtigt noget der fungerer og de er stille og roligt røget ned i suppedasen og vi tror det fortsætter i dag. Og så er Odds’et da heller ikke noget at kimse af.

Verona – Chievo = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du får markedets bedste Livestream sport…

To Top