Frække

Lørdag’s Frækkert’en fra franske Ligue 1…

Vi slutter af med en frækkert fra den bedste franske række Ligue 1, hvor hjemmeholdet har overrasket som oprykkere og har opnået fuldt pointudbytte indtil videre. Vi har en fornemmelse af, at det fortsætter i dag.

Lens – Bordeaux = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor DU får de højeste Odds hver dag…

Lens rykkede op til denne sæson og har efter de 2 første runder opnået 6 point. Mest overraskende var det nok, da de slog PSG i første runde med 1-0. Selv om Lens var presset det meste af kampen, så kunne man se at selvtilliden er i højsædet.

At Lens så fulgte det flotte resultat op med en udesejr over Lorient, kunne give håb om, at Lens kan blive den store overraskelse i denne sæsons Ligue 1. Vi tror at Lens selvtillid og spillelyst også vil give fuldt point udbytte i dette opgør hjemme på Stade Bollaert i Lens.

*

Bordeaux er sådan et hold der altid er med i den rigtige halvdel, men lige mangler det sdiste i at være med helt fremme. Deres alt for defensive tilgang giver også en masse kampe der ender lige. De mange pointtab og det manglende offensive spil, giver os en tro på redaktionen, at Bordeaux måske vil klare ringere end tidligere sæsoner.

3 runder og kun 5 point, efter 2 kampe der endte remis og en sejr. De slog Angers på udebane, men vi tror at Lens i denne periode er en tand stærkere end Angers og ligeledes har et noget stærkere forsvar. Det bliver tæt og den forsigtige ville nok gardere sig med et “X”, men vi tror på en ren sejr til oprykkerne fra Lens.

Lens – Bordeaux = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor DU får de højeste Odds hver dag…

To Top