Frække

Lørdags Frækkert’en fra Frankrig…

Vi slutter af med et opgør fra den franske bedste række Ligue 1, hvor et af rækkens mest elendige hold hjemme skal tage imod et rigtigt godt kørende mandskab. vi tror helt klart at hjemmeholdet taber igen igen.

Lorient – Marseille = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Lorient har ikke vundet en hjemmekamp siden første runde, men både tabt og spillet remis. De har vundet over Reims på udebane så det er de 2 sejre de har hentet efter 7 runder. Men begge sejre har været mod hold der ligger helt i bund – som Lorient også er tæt på at gøre.

Lorient har ikke mandskabet til at være med, når de møder de mere etablerede mandskaber – heller ikke på hjemmebane. De fik dog en remis mod Lyon – men det mener vi havde noget med Lyons CL deltagelse at gøre. Marseille er et langt bedre hold og i dag får Lorient ikke noget med ind i omklædningsrummet – andet end en lang næse.

*

Marseille har kun tabt 1 kamp indtil videre, men har også spillet en del remis’er. Det er blevet til 3 af slagsen og med deres 3 sejre er de placeret som nr. 6, med kun 3 point op til nr. 2. De n2af sejrene er kommet på udebane.

PSG er blevet slået i Paris, Brest tabte også hjemme til Marseille og selv Lyon måtte nøjes med en remis mod et formstærkt Marseille mandskab. SÅ vi er slet ikke i tvivl om, at Marseille ikke taber – men vi tror så lidt på Lorient, at vi er ret sikre på at Marseille henter alle 3 point.

Lorient – Marseille = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top