Frække

Lørdag’s Frækkerten fra Frankrig…

Vi slutter af i den franske Ligue 1, hvor vi godt ved at det valgte opgør nok ikke vil blive årets mest målrige. Men at det bliver et tæt opgør, som mange nok ville tro ender remis. Men vi er optimistiske på hjemmeholdets vegne i det valgte opgør.

Lens – St. Etienne = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens højeste BONUS…

Lens startede med at tabe 1-2 på udebane mod Nice, men der var gode takter og nederlaget var måske ikke helt på sin plads. Men siden ahr Lens da heller ikke tabt en kamp, så formen er god og nederlaget i første runde, var i vores optik bare premiere nerver. Efterfølgende har de taget nogle gode skalpe.

De 2 store var begge på hjemmebane og her blev Bordeaux sendt hjem med et 1-2 nederlag, men også PSG har tabt her på Stade Bollaert-Delelis, med 0-1, hvor dagens opgør afvikles. Lens er blevet stærke hjemme til denne sæson. I opstartsfasen slog de topholdet Charleroi 2 gange. Ingen tvivl om at vi tror på hjemmeholdet når de spiller på Stade Bollaert-Delelis i udkanten af Lens.

*

St. Etienne virkede også som om de skulle have en god sæson og vandt deres 3 første kampe. Måske var det mod jævne hold, men 9 point er ganske glimrende at lægge ud med. Siden er det gået den anden vej.

Først 2-2 mod Nantes som ligger og roder langt nede og efterfølgende tabte St. Etienne hjemme til Rennes med hele 0-3. Rennes er også tophold, men 0-3 på hjemmebane var ikke godt.

Normalt ville vi ikke have troet på Lens, men vi fornemmer en kanonsæson, de er på hjemmebane og de er i god form i denne periode.

Lens – St. Etienne = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens højeste BONUS…

To Top