Frække

Lørdags “Frækkerten” fra Experterne…

Dagens sidste anbefaling fra Experterne på BettingNews er hentet i den bedste spanske række La Liga, hvor det er to hold fra den øverste 1/3 af rækken der tørner sammen – og de flestes favorit er ikke vores favorit…!!!

Valencia – Sevilla = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får den bedste Live Stream Oplevelse…

Valencia er kommet rigtigt godt fra land i denne sæson og er med helt fremme i toppen, foran flere af de store hold i La Liga. Det er indtil nu blevet til 18 point efter 8 kampe og det placerer dem på en 2. plads, hvor det kun er FC Barcelona der er bedre.

Hverken Atletico eller Real Madrid formåede at vinde over Valencia og selv om Sevilla er et af de normalt bedre hold, er de ikke på niveau med de to Madrid klubber.

Vi vælger at tro på, at formen og udviklingen fortsætter for Valencia, der heller ikke har en masse internationale kampe at tænke på, som også slider på spillerne og medvirker skader.

*

Sevilla med Simon Kjær i truppen, har ikke haft den ønskede start på sæsonen, som man selv havde ønsket det. Hjemme er de stadig et stærkt hold, men på udebane har det set skidt ud i denne sæson.

1 kamp er vundet og det var mod oprykkerne fra Girona, de øvrige kampe er tabt, samt den første kamp i CL gruppespillet. Det var til Sp. Moskva hvor det gik helt galt. Her tabte man med hele 1-5.

Helt så slemt går det nok ikke i dag, men det fungerer ikke i denne periode og i dag ramler de ind i et opturs hold som Valencia og det er endda på deres hjemmebane Mestalla i Valencia, der altid har været et svært sted at spille.

De seneste 6 møder på denne bane er endt med sejr til Valencia og en enkelt remis. Vi skal helt tilbage til 2012 for, at finde den seneste udesejr til Sevilla over Valencia.

Valencia – Sevilla = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får den bedste Live Stream Oplevelse…

To Top