Nyhed

Lørdags Frækkerten fra Europa League Slutspillet…

Vi har hentet lørdagens sidste anbefaling i slutspillet i den halvdel af den bedste belgiske række, som kun har en EL at spille for. De øvrige kan hverken rykke ned eller op og skal bare have tiden til at gå, iden de tager badetøfler på.

St. Gilloise – Waregem = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke behøver at være 18 år når du spiller via PayPal…

St. Gilloise topper gruppen med de hold der ikke nåede med i gruppen der skal spille om mesterskabet. Men for at det hele ikke skal være spild af tid, har man lagt en gulerod ud i form af en EL-plads, så der er noget at spille om.

Lige pt. ser det ud som om at St. Gilloise løber med den lille ekstra præmie, da de er i klart den bedste form og allerede har lagt sig sikkert i spidsen. De 3 første opgør er alle vundet sikkert.

Når disse 2 hold mødes, er det hjemmeholdet der vinder og med tanke på de 2 holds form og formåen i denne periode, så vil hjemmeholdet vinde sikkert og konsolidere 1. pladsen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Waregem sprællede længe, men nåede heller ikke med i den bedste halvdel. Det har måske påvirket dem en smule, for de har ikke taget meget form eller tro med ind i dette gruppespil. Kun 3 point efter de 4 første kampe giver ikke meget håb om Europa i næste sæson.

Selv om Waregem faktisk er gode til at ramme målet, så er det en helt anden type defensiv de står overfor i dag. Ligeledes lukker de også selv alt for mange mål ind, så selv om de spiller målrige kampe, giver de ikke særligt mange point – i dag får de ingen overhovedet.

St. Gilloise – Waregem = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke behøver at være 18 år når du spiller via PayPal…

To Top