Nyhed

Lørdags Frækkerten fra Englands bedste liga…

Vi slutter af i den engelske Premier League, hvor det er et semi topmøde vi her har kastet blikket på. Begge hold ligger godt til i ligaen og især holdet med det danske islæt Schemichel, har vist gode takter.

Leicester – Arsenal = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens bedste tilbud som NY bruger…

Leicester har kun tabt 2 kampe i denne sæson og det var til topholdet fra Liverpool og til Manchester Utd, Begge kampe på udebane og begge kampe tabt med et enkelt mål. Så det ser ud til at Leicester vil et eller andet i denne sæson.

Kun 2 point efter City på 2. pladsen begynder at lugte af noget – selvom der er meget langt igen. Men momentum kan man altid bruge til noget. Og det har Leicester i denne periode. De seneste 4 kampe er alle vundet og vi har en mavefornemmelse på, at det sker for 5 gang i streg.

*

Arsenal har en del at se til, da de også deltager i Europa League. Her spillede de onsdag 1-1 i Portugal mod Guimarares. Selv om Arsenal stort set har sikret i EL, så var det vel Guimarares der kunne glæde sig mest over det point.

Og Arsenal virker en smule slidte i denne periode. Kun Xhaka er på skadeslisten – så det er ikke årsagen. Kun 1 sejr i de seneste 5 liga kampe har gjort lidt skade på positionen i tabellen. Her er Arsenal dumpet ned på en 5. plads.

Det er nok mest ude de har problemer. Her er det kun lykkedes en enkelt gang at hente alle 3 point og det var ude mod Newcastle. Ellers er det blevet til 2 gange remis og 2 nederlag. I dag står de overfor et hold der ikke er lige så slidte og inde i en god periode. Det ligner en sikker hjemmesejr.

Leicester – Arsenal = 1 = Odds  2,00
Spillet hvor du får dagens bedste tilbud som NY bruger…

To Top