Nyhed

Lørdags Frækkerten fra England…

Vi slutter lørdagen af med endnu et opgør fra den engelske Premier League, som vi selv har valgt at se. 2 formstærke mandskaber tørner her sammen og hjemmeholdet virker til at have fundet både form og energi frem til den sidste del af sæsonen.

Southampton – Wolverhampton = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Southampton har virkelig fået skudt sig ind og amt en form som kun få i Premier League kan matche. Kun 2 nederlag i de seneste 10 kampe og det seneste ligger 7 kampe tilbage. Bl.a hold som Tottenham, Leicester og Chelsea har mærket formen hos Southampton og tabt.

Det vr ligesom om, at der skete noget fra starten af december, hvor fanden tog ved Southampton. I lang tid mente mange at de nok røg ud, hvis der ikke snart skete noget. Men nu er der kun 6 point op til de sjove pladser, og holder formen – så er det slet ikke en umulig opgave. Efter dagens kamp er drømmen stadig i live, da hjemmeholdet vinder sikkert – endda med et par mål.

*

Wolverhampton har set skidt ud sinde dagene før nytår. Kun 2 point i de 4 seneste kampe er ikke normalt for Wolves. Men de har virket slidte efter deres EL eventyr, som de stadigvæk er en del af. Det er kun blevet til 1 samlet point efter møde med både Watford og Newcastle. 2 hold fra de nederste regioner.

Havde det været på et næsten hvilket som helst andet tidspunkt af sæsonen, havde vi nok taget X’et med. Men Southampton er bare så flyvende i denne periode, at virker urørlige – især hjemme på St. Mary’s Stadium.

Southampton – Wolverhampton = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top