Frække

Lørdag’s Frækkert’en fra England League One…

Hjemmeholdet har overrasket positivt indtil videre i sæsonen og for besøg af et andet hold, der også betragtes som en seriøs bejler til den endelige oprykning. Vi tror mest på hjemmeholdet der ridder på en bølge i denne periode.

Lincoln – Bristol Rovers = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lincoln har lagt rigtigt godt ud i denne sæson og har efter de første 4 runder hentet maksimum point og en score på 9-3. Begge hjemmekampe blev vundet med 2-0 over gode hold som Oxford og Charlton. Dagens gæster er bestemt ikke bedre end disse 2 mandskaber.

Lincoln har faktisk en rigtig dårlig historik med dagens gæster. De seneste 5 møder er alle tabt, men holdet er meget bedre i denne sæson. Vi tror på en tæt kamp, men da dagens gæster endnu ikke har ramt toppen af deres form, men vi det bliver en let sag for hjemmeholdet Lincoln.

*

Bristol Rovers tror vi på, men de virker stadig for tunge bagi. Kun 1 sejr er det blevet til i deres 4 første opgør og 2 nederlag. Så kun 3 point ud af 12 mulige viser, at formen endnu ikke er kommet på plads i denne sæson.

Nederlagene var til hhv. Ipswich, som har et godt hold og til Doncaster, som vi ikke har så meget tiltro til. På udebane er det kun blevet til 1 point og alt for mange mål i egen kasse. I dag skal de møde rækkens mest scorende mandskab og med den nuværende defensiv – så får Bristol Rovers det svært.

Lincoln – Bristol Rovers = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top