Frække

Lørdag’s Frækkert’en fra England…

Vi slutter denne lørdags anbefalinger af i den lidt tungere ende af de engelske professionelle ligaer. Vi er nemlig smutte ned i League Two, hvor pengene ikke er ret store – men hvor intensiteten i kampene stadig er stor.

Harrogate – Morecamb = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Harrogate er gode på udebane og det har holdt dem oppe i tabellen – men i dag er det hjemmebanen det drejer sig om, I efteråret havde de rigtigt svært ved at få point på eget græstæppe, men det har de fået ændret gevaldig i 2021. Af de 6 sejre de har haft hjemme i sæsonen, er de 4 kommet efter 4 sejre i streg på EnviroVent Stadium. 

4 kampe med en score på 6-0 hvilket viser, at de endelig har fået styr på defensiven. Det har også bevirket at de er på vej op i tabellen og fortsætter den gode form, så kan meget ske med 11. runder tilbage. Hvordan det ender er svært at spå om, men der kommer helt sikkert 3 point ind på kontoen i dag.

*

Morecamp ligger bedre end dagens hjemmehold, men har haft en stagnerende form i en pierode. Det har betydet at de er dalet ned på den nederste af Play-Offs pladserne og fortsætter det på den måde, får de ikke chancen efter endt sæson. Men der er ingen indikationer om, at formen er ved at vende. Senest tabte de hjemme til Newport, som også slå med om Play-Offs pladserne.

På udebane har de heller ikke så meget at skylde med mere. I starten fik de en del sejre, men i det nye år har der været rigtigt langt mellem snapsene. Vi har svært ved at tro på et Morecamp mandskab der virker frustreret og som hele tiden synker længere og længere ned i tabellen. Selvtilliden er vist ved at forsvinde og vi tror ikke på, at de får fundet den frem til i dag.

Harrogate – Morecamb = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top