Nyhed

Lørdags Frækkerten fra EM kvalifikationen…

Vi har dog ikke helt kunnet holde fingrene fra EM kvalen, da vi synes det valgte opgør ligner en lille gave rent odds mæssigt. Selv om hjemmeholdet med mellemrum skaber overskrifter, så vokser træerne ikke ind i himmelen for et landshold der repræsentere et land der er på størrelse med Jylland…!!!

Cypern – Skotland = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får kr. 1.000,- som NY bruger at lege med…

Cypern har faktisk flere point end dagens gæster fra Skotland, hvilket i første omgang er lidt overraskende. De har endda været bedst på udebane, hvor de har hentet de 6 af deres 10 indsamlede point.

Nu er det så en af de puljer med 6 hold i, så Cypern har mødt lidt mindre modstand i deres 8 første kampe, end gæsterne, så stillingen ændres helt sikkert efter denne gruppe omgang.

Men vi er ikke i tvivl om, at nederlaget vil blive et lille et af slagsen, da skotterne heller ikke er kendt for at score mange mål. Men det har da været overraskende positivt, at stifte bekendtskab med et Cypern mandskab der er på vej frem.

*

Skotland har stort set kun overrasket negativt, men har også mødt de bedste hold i rækken de 2 gange det sker. Det har ikke været nogen dans på roser og skotterne har tydeligvis ikke niveau til Europa lige pt.

De fik dog en kærkommen oprejsning, da de spillede mod San Marino og her kunne man godt finde vej til målet. Hele 6-0 endte den til Skotland. Men Cypern er lige en kende bedre end San Marino, så selvom vi vurderer et skotsk mandskab der er bedt at disse to, så kommer de til at arbejde for alle 3 point.

Cypern – Skotland = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får kr. 1.000,- som NY bruger at lege med…

To Top