Nyhed

Lørdags Frækkerten fra det belgiske Slutspil…

Lørdagens sidste anbefaling er fra den belgiske Jupiler League og det igangværende Slutspil om det endelige mesterskab. Vi ser en masse guld ligge og vente og er lidt overrasket over det høje odds på vores favorit – Men TAK for det.

Gent – Antwerpen = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus at spille for…

Gent med den danske manager Jess Thorup, er blevet grundigt udfordret efter de kvalificerede sig til slutspillet. De har ikke fået et eneste point efter de 3 første runder, men en score på 2-7.

I forvejen er Antwerpen ikke deres ønske modstander. Vi skal helt tilbage til år 2000 for, at finde den seneste sejr hjemme over gæsterne. Ellers har det været nederlag og en hel del remi’er.

Vi tror dog ikke engang på en remis i dag, da vi vurderer at holdet stadig ikke er på niveau med de øvrige i slutspillet. De skal så ud over det møde et formstærkt mandskab med masser af selvtillid.

*

Antwerpen tabte deres første kamp til St. Liege, men har siden vundet over det suveræne topholdfra Genk hjemme og seneste slog de Anderlecht på udebane med 2-1. Så Antwerpen er kommet i gang igen, efter en enkelt kamp med nederlag.

Antwerpen mangler 2 point til EL og 6 point til CL gruppespillet. Fortsætter de den gode form og fremgangen i spillet, så er vi ret sikre på at de ender i Europa i næste sæson. Men inden da snupper vi dette fede odds på en udesejr.

Gent – Antwerpen = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top