Nyhed

Lørdags Frækkerten fra den næstbedste spanske liga…

Dagens Frækkert har overrasket os, da vi på ingen måde havde troet, at Odds’et ville blive så mega højt på vores favorit. Men som vi har sagt tidligere – så må Bookmakerne være på stoffer i denne weekend og TAK for det.

La Coruna – Alcorcon = 2 = 3,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

La Coruna ligger på sidstepladsen i La Liga 2 og ligner et mandskab der på en eller anden måde, allerede har givet op. Det skal da også siges, at økonomien er meget stram, så truppen mangler også noget af det der kræves for at være med her.

Med kun 1 sejr og 7 gange remis, så er La Coruna et mandskab der kæmper utroligt defensivt for at få det ene point. Det har indtil nu holdt dem indenfor rækkevidde af en redning – men alligevel går det ned af bakke. Når man ikke vinder, så er 1 point ikke så meget i forhold til 3. Vi er ret sikre på, at La Coruna under ingen omstændigheder vinder.

*

Alcorcon har været noget svingende, men i denne periode peger tingene i den rigtige retning. Skaderne er få og Alcorcon er faktisk glade for at spille på fremmed græs. Så glade, at de stadig kan sige, at de ikke har tabt ude endnu.

8 kampe på fremmed græs har givet 3 sejre og 5 gange remis. Så Alcorcon er skide irriterende at have på besøg. Vi ser et gæstende mandskab med vind i sejlene møde et hjemmehold der slet ikke kan finde melodien.

Den er nok lige på kanten og den forsigtige garderer sig med et X – men vi tror nu altså på en sejr til det gæstende hold fra Alcorcon.

La Coruna – Alcorcon = 2 = 3,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top