Nyhed

Lørdags Frækkerten fra den næstbedste spanske liga…

Vi har fundet denne “Frækkert” i La Liga 2, hvor begge mandskaber har ret meget at spille for og derfor er motiveret for at levere et godt resultat. Selvom placeringerne er langt fra hinanden, så mener vi at hjemmebane fordelen og formen har en afgørende betydning for udfaldet.

La Coruna – Las Palmas = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får den højeste Bonus som ny bruger…

La Coruna har virkelig forstået alvoren og er begyndt at bevæge sig sikkert væk fra bunden af La Liga 2. Det så ellers ud til før jul, at La Coruna var ved at være fortid i La Liga 2, men så tog fanden ved dem.

La Coruna er faktisk det mest formstærke mandskab i La Liga 2 med 5 sejre i streg. Det har selvfølgelig betydet, at de 15 point der også er fulgt med, har flyttet holdet fra bunden, til nu at være kommet over stregen og med en margin på 2 point.

Vi er ikke i tvivl om, at den nyfundne form har løftet holdet til et helt andet niveau og den form vil de bruge til at belønne deres fans på hjemmebanen, med endnu en sejr. Dagens gæster er alt for uefne i denne periode og det udnytter La Coruna til den 6. sejr i streg.

*

Las Palmas ligger faktisk godt til, men det har været meget bedre. Men en længere svag periode har sendt dem udenfor det sjove selskab og de skal nu se at få vendt snuden, hvis de skal have den succes det lignede tidligere på sæsonen. Ikke en eneste sejr i de seneste 6 kampe, men 2 nederlag og 4 gange remis.

Men selvom defensiven måske ikke er hullet som en si, så er offensiven tynd som suppe. Kun 2 mål har Las Palmas scoret i disse 6 kampe, så det er oppe foran der ønskes forbedringer. Vi tror ikke de når at få defensiven på plads til dagens kamp og med tanke på hjemmeholdets form, så virker et nederlag mest sandsynligt.

La Coruna – Las Palmas = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får den højeste Bonus som ny bruger…

To Top