Frække

Lørdag’s Frækkerten fra den italienske Serie B…

Vi slutter lørdagen af med et opgør fra den næstbedste italienske række Serie B., hvor begge mandskaber i teorien har mulighed for at snuppe den sidste af de 2 direkte oprykningspladser. Hjemmeholdet ligger dog bedste til, da det kun er 1 point der skiller dem fra den succes.

Salernitana – Monza = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus som ny…

Salernitana ligger før denne runde som nr. 3, 1 point efter Lecce. Med kun 4 runder tilbage virker det til at Empoli stort set er sikret den ene af de 2 direkte oprykningsmuligheder. De har endda en kap i hånden i forhold til de andre hold i toppen af serie B. Så det er den sidste plads de slås om her og det er bestemt indenfor rækkevidde for Salernitana. Men det kræver at den genfundne form fastholdes i de sidste runder, eller skal de ud i en omgang play-offs kampe for, at evt, ende som oprykker.

I dag spiller de hjemme på Stadio Arechi og i denne sæson har de vist sig værende som det bedste hjemmehold i Serie B. 17 hjemmekampe har givet 10 sejre og 6 gange remis. Så kun et enkelt opgør har Salernitana tab hjemme på Stadio Arechi indtil videre i denne sæson. Vi tror ikke på, at de taber deres 2. kamp, med den gode form og spillestedet taget med i betragtning. Sikker hjemmesejr.

*

Monza ligger 5 point efter Salernitana, så hvis Monza skal tror på en direkte oprykning, kræver det som minimum en sejr i dette opgør og så håbe på, at Lecce fra 3. pladsen begynder at få gummiben. Det sker nok ikke, så fastholdelsen af 4. pladsen er nok det vigtigste lige pt. Så er det Play-offs spillet der ender med at afgøre deres skæbne for den næste sæson.

Formen har været lidt rodet på det sidste og var det ikke fordi de vandt deres seneste kamp hjemme over Cremonese, ville deres Play-offs placering være forringet. Men selv om Monza skal holde fast, er dagens modstander lige en takt for stærke og derfor er vi overbeviste om, at de endnu engang sætter alle 3 point til på udebane, når de gæster Stadio Arechi i dagens opgør.

Salernitana – Monza = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus som ny…

To Top